Rüyada birini polis görmek

Rüyada birini polis görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine inanılır.

Rüyada birini polis gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Rüyada polisten bir şey almak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, kıdem atlayacağına delalet eder.

Rüyada yanında polis görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Rüyada polisin yaralandığını görmek bir beladan kurtulacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Rüyada evinde polis görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü polis görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine yorulur.

Rüyada birini polise şikayet etmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis yapmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini polis olarak görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments