Rüyada bir başkasının kör olduğunu görmek

Rüyada bir başkasının kör olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Rüyada kör fare görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birini kör olarak görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına yorulur.

Rüyada kör bi adam görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini kör görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada körle konuşmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kör kişi görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kör görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments