Rüyada boğazları şişmek

Rüyada boğazları şişmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada boğazları şişmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Rüyada boğazları şişmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Rüyada boğazı şişmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada ağzı şişmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü şişmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada dili şişmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, maddi imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gözü şişmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işarettir.

Rüyada göbeği şişmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments