Rüyada dili şişmek

Rüyada dili şişmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kısmetli kapıların açılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada dili şişmek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada dili şişmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada göğsü şişmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazı şişmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına tabir olunur.

Rüyada elleri şişmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, para yatıracağına işaret eder.

Rüyada yüzü gözü şişmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yeni alanlara yöneleceğine delalettir.

Rüyada yüzü şişmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada gözleri şişmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ağzı şişmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments