Rüyada ağzı şişmek

Rüyada ağzı şişmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Rüyada ağzı şişmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Rüyada ağzı şişmek hakkını alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsü şişmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Rüyada gözü şişmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada eli yüzü şişmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Rüyada başı şişmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine alamet eder.

Rüyada boğazı şişmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şişmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada boğazları şişmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments