Rüyada boncuk tabancası görmek

Rüyada boncuk tabancası görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boncuk tabancası gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada boncuklu tabanca görmek keyifli günler geçireceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada boncuk tabancası görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine delalettir.

Rüyada tabancayla köpek öldürmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kuru sıkı tabanca görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulur.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tabanca görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada oyuncak su tabancası görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, şansın ve bahtının da açılacağına alamet eder.

Rüyada tabanca sıkıldığını görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments