Rüyada büyük civciv görmek

Rüyada büyük civciv görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ticaretin önünün açılacağına, maddi zararın büyük olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük civciv gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Rüyada büyük civciv görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına rivayet eder.

Rüyada civciv pişirmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, güzel bir evliliğe delalet eder.

Rüyada civciv kakası görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Rüyada tavuk civciv görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada iki tane civciv görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada civcivin kafasını koparmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada sarı civciv görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivlere su vermek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments