Rüyada iki tane civciv görmek

Rüyada iki tane civciv görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Rüyada iki tane civciv gördüyseniz:

  • Kariyeriniz veya sağlığınızla ilgili konularda önerilere açık olmanız durumunda yararlı bilgiler elde edebilirsiniz.

Rüyada iki tane civciv görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk civciv görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Rüyada siyah civciv sevmek işlerinin günden güne azalacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada mavi civciv görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işarettir.

Rüyada renkli civcivler görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış civciv görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv ısırdığını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada civciv kesmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments