Rüyada civciv kakası görmek

Rüyada civciv kakası görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, zenginliğe, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada civciv kakası gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya başkalarından alacağınız akıllar geleceğinizle ilgili kararlarınızda etkili olabilir.

Rüyada civciv kakası görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kutuda civciv görmek işlerinin bollaşacağına, haneye bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada civciv almak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret eder.

Rüyada civcivin ısırdığını görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv ve köpek görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv toplamak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv kaybetmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, huzurunun bozulacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş civciv görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments