Rüyada büyük sigara görmek

Rüyada büyük sigara görmek ferahlığa çıkılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına inanılır.

Rüyada büyük sigara gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Rüyada büyük sigara görmek işlerin de hafifleyeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada birinden sigara istemek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızın sigara içtiğini görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ablasının sigara içtiğini görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini sigara içerken görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet eder.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada başkasının sigara içtiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments