Rüyada çift tabanca görmek

Rüyada çift tabanca görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, sorunlarını aşacağına, stresinin çoğalacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet eder.

Rüyada çift tabanca gördüyseniz:

  • Bazı konuları sonlandırmak, bazı konularda kutuplaşmak veya bazı konulara cevap aramak niyetindeyseniz biraz daha ertelemenizde fayda var.

Rüyada çift tabanca görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada silah tabanca görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, yolunda huzurla devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak tabanca görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada tabanca almak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada tabanca görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca tuttuğunu görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabanca ve kurşun görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments