Rüyada ciğer tükürmek

Rüyada ciğer tükürmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bol dua edeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına delalet eder.

Rüyada ciğer tükürmek gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Rüyada ciğer tükürmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada ciğer yedirmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kaz ciğeri yemek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada kendi ciğerini görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kişinin kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasaptan ciğer almak sorunların üzüntülere neden olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine inanılır.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada ciğer almak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ciğerini elinde görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments