Rüyada civciv aldığını görmek

Rüyada civciv aldığını görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada civciv aldığını gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada civciv aldığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv satın aldığını görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada siyah civciv görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yumurtlayan civciv görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek kişinin her işi severek yapacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına işarettir.

Rüyada civciv ördek görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments