Rüyada civciv öldüğünü görmek

Rüyada civciv öldüğünü görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret eder.

Rüyada civciv öldüğünü gördüyseniz:

  • İlişki ya da iş birliklerinizle ilgili katı ya da kesin fikirleriniz olsa da, diğerleri sizin görüşlerinizi paylaşmıyor olabilirler.

Rüyada civcivi öldürmek maddi gücünün eksileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine inanılır.

Rüyada civcivin öldüğünü görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada civciv öldüğünü görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, maddi durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru civciv görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine inanılır.

Rüyada hasta civciv görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada civciv yakalamak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, şerefe ve izzete inanılır.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada civcivleri korumak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments