Rüyada civcive su içirmek

Rüyada civcive su içirmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, yeni bir araba satın alınacağına, iyi geçiminin biteceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada civcive su içirmek gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada civcive su içirmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işaret eder.

Rüyada civcivlere su vermek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada civcive su vermek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde civciv görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine alamet eder.

Rüyada bebeğe su içirmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada tuzlu su içirmek sevinç ve mutluluğa, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içi su dolu görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada içi su dolu havuz görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments