Rüyada çocuğunun boşandığını görmek

Rüyada çocuğunun boşandığını görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, gülen yüzünün de solacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun boşandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun boşandığını görmek allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada karısından boşandığını görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boşandığın kocayı görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir başkasının boşandığını görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kocanla boşanmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kocasıyla boşandığını görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boşandığını duymak ev taşımaya, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments