Rüyada çok şişman adam görmek

Rüyada çok şişman adam görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ufkunun açılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işarettir.

Rüyada çok şişman adam gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada şişman bir adam görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada çok şişman adam görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Rüyada şişman adamla evlenmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada şişman biriyle evlenmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Rüyada şişman sevgili görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dertleşerek moral bulacağına işarettir.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada şişman balık görmek çok zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman bebek doğurmak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments