Rüyada şişman bir adam görmek

Rüyada şişman bir adam görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kıdem atlayacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, güç alacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bir adam gördüyseniz:

  • Alakasız kaynaklar sayesinde bir süredir görmeye çalıştığınız manzarayı görmenizi sağlayacak olaylar gelişebilir.

Rüyada şişman bir adam görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine inanılır.

Rüyada çok şişman adam görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulur.

Rüyada şişman adamla evlenmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada şişmanlamış görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada şişman bir kadın görmek sorunların biteceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini şişman görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine inanılır.

Rüyada şişman olduğunu görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments