Rüyada el kesiği görmek

Rüyada el kesiği görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, rahat bir nefes alacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada el kesiği gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Rüyada elinde kesikler görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada el kesiği görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Rüyada el kesikliği görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kolunda kesikler görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada karnında kesikler görmek bir koyduğu işten üç alacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Rüyada bıçak kesiği görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada jilet kesiği görmek bilincin artacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada süt kesiği görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments