Rüyada elinde kesikler görmek

Rüyada elinde kesikler görmek malında azalmaya, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, evlerine dünürcü geleceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Rüyada elinde kesikler gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Rüyada elinde kesikler görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada el kesiği görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada el kesikliği görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada jilet kesiği görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt kesiği görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada cam kesikleri görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada kolunda kesikler görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada bıçak kesiği görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments