Rüyada eli yüzü şişmek

Rüyada eli yüzü şişmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, düşmanlarını kaybetmeye, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada eli yüzü şişmek gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada eli yüzü şişmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalettir.

Rüyada yüzü gözü şişmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü şişmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet eder.

Rüyada eli şişmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri şişmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işarettir.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sıhhat kazanacağına işarettir.

Rüyada kolu şişmek zor durumda bırakacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada gözleri şişmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments