Rüyada yüzü gözü şişmek

Rüyada yüzü gözü şişmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü gözü şişmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada yüzü gözü şişmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözü şişmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gözleri şişmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli yüzü şişmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü şişmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudu şişmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada ağzı şişmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments