Rüyada elleri şişmek

Rüyada elleri şişmek iyi ruh halinin bozulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, bilgi ile donanacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, borçları varsa ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada elleri şişmek gördüyseniz:

  • Renkli sosyal planlar yapabilir, özel bir kişiyle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada eli şişmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Rüyada elleri şişmek ilerleyemeyeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına inanılır.

Rüyada eli yüzü şişmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dili şişmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, herkesten ileriye gideceğine delalettir.

Rüyada boğazları şişmek zenginliğinin süreceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağzı şişmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, üzüntülerini bölüşeceğine delalettir.

Rüyada boğazı şişmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada kolu şişmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments