Rüyada erkek organıyla oynamak

Rüyada erkek organıyla oynamak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, malın bereketinin artmasına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada erkek organıyla oynamak gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada erkek organıyla oynamak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük erkek organı görmek oldukça büyük başarılara, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun erkek organı görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek dilediği gibi harcama yapacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kocanın erkeklik organını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü erkek organı görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kendi erkeklik organını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, borçların gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının erkek organı görmek strese gireceğine, gergin olacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments