Rüyada eşik atlamak

Rüyada eşik atlamak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşik atlamak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada eşikten atlamak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşik atlamak evlilik yolunda bir adım atılacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kapı eşiğini silmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşikte yatmak çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine yorulur.

Rüyada eşikte oturmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işarettir.

Rüyada eşikte uyumak çok büyük hayır duası alınacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments