Rüyada eşikten atlamak

Rüyada eşikten atlamak sıkıntılarının daha da artacağına, nimetin ve kazancın artacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşikten atlamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Rüyada eşik atlamak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada eşikten atlamak hasret çekileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının eşiğini görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşikte uyumak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına işaret eder.

Rüyada kapı eşiğini silmek ağız tadı ile yaşanacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına rivayet eder.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada kapı eşiğine oturmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine delalettir.

Rüyada kapı eşikliği görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments