Rüyada eşikte yatmak

Rüyada eşikte yatmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların çözüm bulacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada eşikte yatmak gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşikte yatmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, duaların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kapı eşiğine oturmak hayırlı haberler alınacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işarettir.

Rüyada kapı eşiği silmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada eşikten atlamak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşik yapmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments