Rüyada eşine masaj yapmak

Rüyada eşine masaj yapmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada eşine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Rüyada eşine masaj yapmak şansın ve kısmetin kapanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına tabir olunur.

Rüyada babaya masaj yapmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalettir.

Rüyada ölen birine masaj yapmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine işarettir.

Rüyada omuza masaj yapmak istediği her şeyi elde edebileceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada birinin başına masaj yapmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulur.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak geleceğe dair planlar yapacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments