Rüyada göz kapaklarını görmek

Rüyada göz kapaklarını görmek ona kol kanat gereceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, onu isyan noktasına getireceğine yorulur.

Rüyada göz kapaklarını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Rüyada göz kapağı görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz kapağını dikmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada göz kapağında yara görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek ileriye gideceğine, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz kapağı kesmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kapağını açamamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz kapağını görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz kapaklarını görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments