Rüyada göz lensi görmek

Rüyada göz lensi görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada göz lensi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşılığında ne verebileceklerine bakmaksızın, tamamen, sizin onlar için ne yapabileceğiniz başlığına odaklanmış olabilir.

Rüyada gözüne lens takmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada gözünde lens olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Rüyada gözlerine lens takmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz lensi görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada gözünde lens görmek zorlukların baş göstereceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi lens takmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlere lens takmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada lens çıktığını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments