Rüyada göz makyajı görmek

Rüyada göz makyajı görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bol bol moral depolanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz makyajı gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada göz makyaj yapmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere makyaj yapmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, hastalıktan şifa bulmaya delalet etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak rızkın ve kısmetin artacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Rüyada göz makyajı görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada makyajlı göz görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kendisini eve kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz makyajı görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Rüyada gözüne makyaj yapmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz makyajını silmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments