Rüyada gözleri morarmış birini görmek

Rüyada gözleri morarmış birini görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, mali olarak küçüleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri morarmış birini gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada göz altını mor görmek çok kolay bir hayatı olacağına, onlarla ayrı düşeceğine delalettir.

Rüyada göz altında morluk görmek çok büyük destek vereceğine, büyük kazançlar sağlayacağına delalettir.

Rüyada morarmış göz görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada gözü morarmış birini görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek birlikte bazı işler yapılacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünü mor görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments