Rüyada gözlerinin altını mor görmek

Rüyada gözlerinin altını mor görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, büyük takdir toplanacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinin altını mor gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Rüyada göz altında morluk görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada gözünün altını mor görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz altını mor görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözü morarmış birini görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünü mor görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerini morarmış görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada göz altı morluğu görmek çok güzel günler görüleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments