Rüyada gözlük aramak

Rüyada gözlük aramak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada gözlük aramak gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada gözlük aramak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, övgü dolu sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük almak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada yeşil gözlük görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada doktordan gözlük almak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gözlük takmış birini görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalet eder.

Rüyada gözlük sapı görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, yenilenme yaşayacağına delalettir.

Rüyada gözlük almak takmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada sarı gözlük takmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments