Rüyada gözlük satmak

Rüyada gözlük satmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, gelirinin eksileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük satmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada güneş gözlüğü satmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada gözlük satmak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada gözlüğü takmak aile hayatında sevinileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, işlerine yeni işler katacağına inanılır.

Rüyada güneş gözlükleri görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada altın gözlük görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlük kabı görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalettir.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments