Rüyada gözlüklü kedi görmek

Rüyada gözlüklü kedi görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, imkanlarının genişleyeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlüklü kedi gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada gözlüklü kedi görmek sıkıntısının biteceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada gözlüklü görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Rüyada altın gözlük takmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük takmış görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kendini gözlüklü görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulur.

Rüyada kırılan gözlük görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük aramak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments