Rüyada gözü şiş görmek

Rüyada gözü şiş görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gözü şiş gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada gözün şiştiğini görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerin şiştiğini görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine işaret eder.

Rüyada gözü şiş görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kendi gözünü şiş görmek allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada gözleri şiş görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek masa başı bir işe girileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek hedeflere ulaşılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments