Rüyada ip şiş görmek

Rüyada ip şiş görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ip şiş gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir veya geleceği parlak yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada ip şiş görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine inanılır.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada memesinin şiştiğini görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanakta şişlik görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada şişme yatak görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, maddi durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Rüyada şiş göz görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments