Rüyada istanbul boğazından geçmek

Rüyada istanbul boğazından geçmek para sıkıntısı çekeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, yatırımların heba olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada istanbul boğazından geçmek gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Rüyada istanbul boğazından geçmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada boğazı geçmek daha sık bir araya geleceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada boğazdan geçmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazı yüzerek geçmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek büyüyeceğine, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine delalettir.

Rüyada istanbul boğazında yüzmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments