Rüyada boğazı yüzerek geçmek

Rüyada boğazı yüzerek geçmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, üçüncü gözünün açılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada boğazı yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz her şeyi yapabilecek durumdasınız.

Rüyada boğazı yüzerek geçmek çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet eder.

Rüyada boğazı geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada istanbul boğazından geçmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boğazdan geçmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek yol alacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehri yüzerek geçmek barış için adım atacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments