Rüyada boğazı geçmek

Rüyada boğazı geçmek acılarını dindireceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada boğazı geçmek gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada boğazı yüzerek geçmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada boğazı geçmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istanbul boğazından geçmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazdan geçmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek kafa dağıtacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments