Rüyada boğazdan geçmek

Rüyada boğazdan geçmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, helal kazanç elde edileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada boğazdan geçmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Rüyada boğazı yüzerek geçmek sorunların yakında son bulacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazdan geçmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada boğazı geçmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çok büyük bir acı duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada istanbul boğazından geçmek hasret içinde kalacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, keyfin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazdan ip çıkarmak yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments