Rüyada kapı yağlamak

Rüyada kapı yağlamak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, memur ise terfi edeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulur.

Rüyada kapı yağlamak gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Rüyada kapı yağlamak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine tabir olunur.

Rüyada bebek yağlamak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada tepsi yağlamak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yufka yağlamak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada saçını yağlamak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına inanılır.

Rüyada vücudu yağlamak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine tabir olunur.

Rüyada saçı yağlamak sıkıntı yaşanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu yağlamak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments