Rüyada yufka yağlamak

Rüyada yufka yağlamak elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, hayallerine ulaşacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yufka yağlamak gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada yufka yağlamak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada bebek yağlamak çalışmalarının takdir edileceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulur.

Rüyada tepsi yağlamak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına inanılır.

Rüyada saçını yağlamak borçların kısa sürede kapanacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu yağlamak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bazlama yağlamak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu yağlamak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada saçı yağlamak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments