Rüyada bebek yağlamak

Rüyada bebek yağlamak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalettir.

Rüyada bebek yağlamak gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Rüyada bebek yağlamak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet eder.

Rüyada saçını yağlamak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada vücudunu yağlamak allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, çok büyük bir acı duyacağına tabir olunur.

Rüyada tepsi yağlamak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada saçı yağlamak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine alamet eder.

Rüyada kapı yağlamak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada bazlama yağlamak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Rüyada yufka yağlamak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, en yüksek makamlara oturacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments