Rüyada vücudunu yağlamak

Rüyada vücudunu yağlamak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, anne duasının açılacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu yağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Rüyada vücudunu yağlamak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalet eder.

Rüyada vücudu yağlamak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada bazlama yağlamak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı yağlamak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını yağlamak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulur.

Rüyada bebek yağlamak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Rüyada tepsi yağlamak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına inanılır.

Rüyada kapı yağlamak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments