Rüyada karga burun görmek

Rüyada karga burun görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine inanılır.

Rüyada karga burun gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir şekilde yanlış kişilerle, yanlış projelerle veya yanlış aktivitelerle zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada karga burun görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına işaret eder.

Rüyada bir karga görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kargayı beslemek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalettir.

Rüyada karga tutmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, bunun farkına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada leş kargası görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalettir.

Rüyada karga görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kargayla kavga etmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada pencerede karga görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments