Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada kırılmış kol görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kolu kırılmış görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments