Rüyada kısa parmak

Rüyada kısa parmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına inanılır.

Rüyada kısa parmak gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada kısa parmak görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada parmağını kısa görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına tabir olunur.

Rüyada orta parmağını kısa görmek işlerin daha kötüleşeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada parmakları kısa görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, derdin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarını kısa görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ilişkiye huzurun geleceğine inanılır.

Rüyada kısa parmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına işaret eder.

Rüyada kısa kadın görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments