Rüyada parmakları kısa görmek

Rüyada parmakları kısa görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakları kısa gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Rüyada orta parmağını kısa görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa parmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağını kısa görmek kötü günlerin geride kalacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet eder.

Rüyada parmaklarını kısa görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada kısa parmak görmek bir koyduğu işten üç alacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakları kısa görmek olumsuz haberler alacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine inanılır.

Rüyada başkasını kısa saçlı görmek sorunlarının günden güne azalacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments